Ex lease auto's

Een ex-lease auto kopen is populairder dan ooit!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een ex-lease auto te kopen. Na enkele jaren een leaseauto van de zaak gereden te hebben, kopen zij deze auto nu voor privégebruik. Dat is een goede beslissing. Je weet immers precies wat deze ex-lease auto de afgelopen jaren heeft meegemaakt. De auto kwam enkele jaren nieuw in “in jouw beheer”. Jij hebt gezorgd dat deze alle beurten kreeg en goed onderhouden is. Jij weet of er deuken of krassen op zitten en of de auto motorisch goed in orde is. Jij rijdt er al een paar jaar in. Een betrouwbaardere auto kun je niet kopen kun je wel zeggen.

Maar wat als je nu zelf geen lease auto hebt?

Ook als je voorheen geen lease auto reed en dus niet de kans krijgt om “jouw eigen” lease auto te kopen, kun je wel een mooie ex-lease auto kopen! Ook dit is een slimme beslissing. Ex-lease auto’s zijn vaak maar enkele jaren oud, hebben niet zoveel kilometers gereden en zijn goed onderhouden. Dat laatste kun je vanuit gaan omdat een leasemaatschappij dat altijd eist van de leaser. De benodigde onderhoudsbeurten dienen op tijd plaats te vinden bij erkende autobedrijven anders vervalt het leasecontract.

Nog meer zekerheid bij een ex-lease auto kopen?

Wil jij een ex-lease auto kopen? Doe dat dan bij Bynco! Bynco verkoopt een heleboel zeer goede ex-lease auto’s. Bij Bynco krijg je bij aankoop een proefperiode van 14 dagen waarin je kunt uitzoeken of de auto die je gekocht hebt wel echt bij jou past. Is dit niet het geval dan kun je de auto kosteloos terug leveren en ontvang je het gehele aankoopbedrag terug. Maar een ex-lease auto kopen bij Bynco heeft nog meer voordelen. Je krijgt namelijk 180 dagen garantie op je aankoop. Mocht er onverwacht en buiten jouw schuld om toch iets kapot gaan aan jouw ex-lease auto in deze 180 dagen, dan wordt de reparatie volledig vergoed.