Een tweedehands auto kopen zonder enig risico te lopen

Bij Bynco koopt u een tweedehands auto zonder enig risico te lopen, maar dat is nog niet alles… U hoeft er namelijk niet eens de deur voor uit! Uiteraard denkt u nu… nou dat klinkt onbetrouwbaar, hoe kan ik nu veilig een tweedehands auto kopen zonder deze gezien en uitgeprobeerd te hebben. Wij leggen het u graag uit.

Bynco verkoopt tweedehands auto’s via een webshop

Als u op zoek bent naar een tweedehands auto dan gaat u waarschijnlijk de dealers in de omgeving bezoeken of u kijkt op Marktplaats welke particulier in de buurt zijn auto te koop heeft staan. Als u een tweedehands auto via Bynco wilt kopen, dan kijkt u in de webshop. U ziet een groot aantal mooie en vrij nieuwe tweedehands auto’s staan. U heeft dus een enorme keus. De omschrijvingen bij de auto’s zijn duidelijk en eerlijk geschreven. Heeft de auto gebruiksschade dan wordt dit gemeld. Als u uw gewenste tweedehands auto gevonden heeft, klikt u op bestellen.

De tweedehands auto wordt kant en klaar bij u thuis bezorgd

De medewerker van Bynco neemt contact met u op en er wordt een afspraak gemaakt voor levering. Uw nieuwe tweedehands auto wordt namelijk bij u thuis bezorgd. Ook het papierwerk wordt dan direct in orde gemaakt en een eventuele inruil auto neemt de bezorger mee terug.  Het enige dat u zelf nog even dient te regelen is de autoverzekering.

Absoluut geen garantie tot aan de deur

U ziet nu voor het eerst uw nieuwe tweedehands auto en mag er meteen in rijden. U mag er zelfs twee weken in proefrijden tot 200 kilometer. Op deze manier kunt u de auto goed uitproberen en rustig bekijken. Heeft u een verkeerde beslissing gemaakt en vindt u de kleur toch niet mooi, is de auto te klein of te groot of rijdt deze toch niet zo lekker als u had gewenst? Geen probleem! U kunt de tweedehands auto kosteloos retourneren aan Bynco en u krijgt het gehele aankoopbedrag weer teruggestort op uw rekening. Besluit u de auto te houden? Dan ontvangt u een extra garantie van 180 dagen. Mocht er onverhoopt en buiten uw schuld om toch iets mis zijn met de auto, dan betaald Bynco de reparatiekosten.