Is een Peugeot E 208 leasen iets voor jou?

De eerste volledig elektrische auto van Peugeot is de nieuwe compacte Peugeot E 208. Deze wagen biedt je niet alleen een levendige 100% elektrische aandrijflijn aan maar ook intens rijplezier en een nieuwe vorm van mobiliteit. De Peugeot E 208 staat garant voor een nieuwe rijsensatie. Deze soepele, schokvrije en stevig accelererende sportieve elektrische auto met een onmiddellijk beschikbare koppel en een geluidloze motor stoot geen CO2 uit tijdens het rijden. De Peugeot E 208 draagt daarom bij aan een schoner milieu maar doet niets af aan het rijplezier. Daarbij is het rijden in een Peugeot E 208 niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Bespaar geld, ga een Peugeot E 208 leasen

Het kopen van een elektrische auto is nog niet voor iedere portemonnee weggelegd. De modellen op de tweedehands markt zijn schaars en een nieuwe is vaak toch nog wel erg duur. Een nieuwe elektrische auto is in alle gevallen duurder dan een nieuwe auto op benzine of diesel. Dit komt door de prijzige elektromotor. Een Peugeot E 208 leasen is daarentegen wel mogelijk voor bijna iedereen. Uiteraard dien je een vast inkomen te hebben om het maandelijkse leasebedrag te kunnen betalen. Echter rijdt je dan wel een gloednieuwe en prachtige elektrische auto zonder hoge aanschafprijs te betalen.

Andere voordelen van het leasen van een Peugeot E 208

Door de aankoopprijs van een nieuwe Peugeot E 208 te omzeilen door deze te leasen, kun je uiterst goedkoop rijden. Een elektrische auto heeft bijna geen onderhoudskosten en al zijn die er wel, dan betaald de leasemaatschappij deze. U hoeft geen aanschafbelasting en ook geen wegenbelasting te betalen. Dankzij de extra zuinige eco modus van deze Peugeot verbruikt de auto bijna geen energie, terwijl het opladen van een elektrische auto maar een schijntje kost van een tank volgooien met benzine of diesel. Ga je de Peugeot E 208 zakelijk leasen? Dan maak je gebruik van een extra lage bijtelling van 8%. Met al deze financiële voordelen, wordt autorijden in een Peugeot E 208 wel erg goedkoop en daardoor dus nog leuker!

Maar waarom dan kiezen voor het leasen van een Peugeot E 208?

De nieuwe Peugeot E 208 is van buiten te herkennen aan exclusieve details. Denk hierbij aan het tweekleurige “e”-embleem en de tweekleurige leeuw. Maar ook de grille in carrosseriekleur, de glanzend zwarte spatschermverbreders en de gepolijste lichtmetalen 17 inch-velgen met inserts die de aerodynamica verbeteren maakt deze auto bovengemiddeld populair. De Peugeot E 208 heeft verschillende oplaadmogelijkheden en een krachtige tractiebatterij. De rijinformatie is gemakkelijk terug te vinden op het digitale 3D-instrumentenpaneel, waarop het in de vorm van een hologram wordt geprojecteerd, of op het touchscreen zodat de bestuurder zich volledig kan concentreren op het rijden zelf.