Een ex-lease auto kopen is een slimme keus

Na enkele jaren een leaseauto van de zaak gereden te hebben, kopen leasers deze auto vaak voor privégebruik. Dat is in veel gevallen een goede beslissing. De leaser weet immers precies wat de lease auto de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Of er schade is gereden, of er onderdelen zijn vervangen enz. Als autoleaser ben je daarnaast ook verplicht aan de leasemaatschappij, om de onderhoudsbeurten op tijd en bij een erkend garagebedrijf te laten uitvoeren.

Een ex-lease auto is goed onderhouden

Een leaseauto is dus altijd goed onderhouden. Het is dus niet raar dat de leaser de auto graag overkoopt na een aantal jaren. Toch komen er ook wel een aantal ex-lease auto’s op de markt tussen het aanbod tweedehands auto’s terecht. De leaser heeft de auto niet gekocht maar wellicht een andere lease auto “gekregen”. Ben jij op zoek naar een betrouwbare tweedehands auto? Overweeg dan om een ex lease auto te kopen!

Een ex-lease auto kopen bij Bynco

Ook als je voorheen geen lease auto reed en dus niet de kans krijgt om “jouw eigen” lease auto te kopen, kun je dus wel een mooie ex-lease auto kopen! Ook dit is een slimme beslissing. Ex-lease auto’s zijn vaak maar enkele jaren oud, hebben niet zoveel kilometers gereden en zijn goed onderhouden. Op Bynco.com vind je een mooi assortiment ex-lease auto’s die worden aangeboden voor de verkoop.

Een ex-lease auto kopen met proefperiode en garantie

Wil jij een ex-lease auto kopen? Doe dat dan bij Bynco. Bij Bynco krijg je namelijk bij aankoop van een ex-lease auto een proefperiode van 14 dagen cadeau. Je kunt jouw nieuwe ex-lease auto rustig uitproberen en mocht dit toch niet de auto zijn die jij zoekt, dan mag je deze binnen 14 dagen kosteloos retourneren aan Bynco. Besluit je na 14 dagen de ex-lease auto te houden dan krijg je 180 dagen garantie erbij. Mocht er technisch toch onverwacht iets kapot gaan aan jouw nieuwe ex-lease auto, dan wordt de reparatie vergoed door Bynco.