De grote beurt voor een auto en waarom precies?

In Nederland vind je diverse garages en autogaragebedrijven. ServiceRight is zo’n bedrijf. Zij hebben meer dan 1200 garages waarmee zij samenwerken in heel Nederland. Ze zorgen ervoor dat de garages binnen een straal van 9 km verwijderd is van hun klant. Elke beurt handelen zij af en zorgen dat hun klant tevreden is.

ServiceRight bied verschillende diensten aan zijn klanten voor verschillende auto’s. hierbij een voorbeeld.

De grote beurt die ServiceRight biedt komt met verschillende extraatjes zoals ; verversen van de olie, vervanging van het oliefilter, bijvullen van diverse vloeistoffen en zo door.

Het boeken van deze beurt kan door bellen, online boeken en dan is er nog de klantenservice. Waarom een grote beurt voor je auto? Kort en bondig samengevat, je rijdt er veilig op de weg mee zonder dat je een grote en onnodige schade tegemoet komt tijdens het rijden. Het is een beurt van gemiddeld 3 uur en 30 minuten. Plus je houdt je auto in een nog betere staat dan het was en vermijdt onnodige reparaties die in de toekomst dan misschien wel nodig waren zonder de grote beurt.

Onderhoud uw auto met een kleine beurt

De auto is het meest privé gebruikte vervoersmiddel die wij gebruiken om naar werk te komen of school los van de fiets. Vergeleken met de fiets heeft een auto meer zorg nodig waarbij een grote beurt niet altijd de oplossing is maar een kleine beurt.

En wat houdt dat precies in en waarom is een grote beurt niet altijd de oplossing voor de auto?

De reden waarom een kleine beurt soms de staat van de auto verbeterd is omdat het gaat om de rijstijl en de kilometerstand dat is gereden bij die type auto. Een kleine beurt zorgt er namelijk voor dat de onderdelen van de auto worden gecheckt indien met slijtage. Deze beurt duurt anderhalf uur. En` wat je erbij krijgt bij ServiceRight zijn bijvoorbeeld; vervanging van de oliefilter, bijvullen van diverse vloeistoffen, banden op spanning brengen en zo verder.

De medewerkers van ServiceRight zorgen er voor dat de auto waarbij een kleine beurt gedaan moet worden bij een garage is die weet hoe die met de auto moet omgaan.

Wees er vroeg bij zodat de auto geen grote beurt hoeft te krijgen.